Przeskocz do treści

Opinie o ProGrupa Training Center

Kup szkolenie
Czytaj opinie

Poznaj opinie o naszym
Centrum Szkoleniowym i Egzaminacyjnym ProGrupa

4 maja 2021 |#
Dobre szkolenie i widać, że prowadzący sporo wie.

4 maja 2021 |#
Super szkolenie, Kamil Sokalski - super profesjonalista! Szkolenia z nim to przyjemność!

4 maja 2021 |#
Po warsztatach mam ochotę na więcej!

29 marca 2021 |#
Warsztaty były super, bardzo dużo przydatnej wiedzy! na pewno jeszcze będę brała udział :D

29 marca 2021 |#
Dzięki! Było bardzo fajnie, to już moje drugie warsztaty i jak zwykle czegoś nowego się dowiedziałam! Do zobaczenia!

18 marca 2021 |#
Warsztaty MEEEGA fajnie prowadzone, Kamil dziękuję za tak szeroki i przystępnie wytłumaczony materiał.

18 marca 2021 |#
Jesteście świetni. Szkoda, że tak późno weszłam w ten świat. Pozdrawiam.

18 marca 2021 |#
Bardzo fajnie prowadzone zajęcia i zabawny prowadzący Pan Kamil :)

18 marca 2021 |#
Szkolenie on-line bardzo mi się podobało. Myślę, że nawet bardziej niż "na żywo", bo mogłam na spokojnie pauzować film i robić u siebie na komputerze to samo, co p. Kamil albo robić notatki. Zakres i merytoryka również były bardzo ciekawe, chociaż w Sketchupie pracuję do kilku lat, pewnych funkcji nie znałam, można też było przemyśleć swoją metodykę pracy, jak ją bardziej zoptymalizować, usprawnić.

18 marca 2021 |#
Szkolenie było bardzo ciekawe, wniosło kilka nowych elementów do modelowania, których wcześniej nie używałam.

18 marca 2021 |#
Podziękowania dla prowadzącego, znakomity szkoleniowiec, ogromna wiedza, przystępność, humor, odpowiada na pytania z czatu niemal natychmiast, dziękuję za triki i podpowiedzi!

18 marca 2021 |#
Bardzo ciekawe warsztaty, super prowadzący wyjaśniał wszystko krok po kroku.

18 marca 2021 |#
Warsztaty bardzo dobrze prowadzone - przemyślane i usystematyzowane.

18 marca 2021 |#
Prowadzący szkolenie był bardzo profesjonalny.

16 marca 2021 |#
Dla osoby, która wcześniej przerobiła zaledwie kilka tutoriali itp. 1 dzień był dość prosty ale ciekawy, zwłaszcza sposoby na zaokrąglanie, podsumowanie podstawowej wiedzy, 2 dzień trudniejszy ale motywujący, 3 dzień bardzo trudny zwłaszcza jeżeli chodzi o ustawianie świateł, sposoby oświetlenia, poziom wejścia w szczegóły danego światła. Dziękuję za szkolenie, śledzę Wasze tutoriale, może dla mnie są czasem na wyższym poziomie ale ciekawie przedstawione, przede wszystkim nie nudzą i 3 godziny mija aż za szybko. Pozdrawiam

16 marca 2021 |#
Szkolenie było super :)

16 marca 2021 |#
Wzorcowe warsztaty.

16 marca 2021 |#
Bardzo fajnie prowadzone wykłady. Dokładnie i szczegółowo. Brawa!

16 marca 2021 |#
Bardzo sympatyczni prowadzący.

16 marca 2021 |#
Formuła warsztatów bardzo interesująca, rzeczowa i praktyczna.

16 marca 2021 |#
Wszystko super, czekam na dalszy rozwój wydarzeń ;) dziękuję i pozdrawiam!

16 marca 2021 |#
Szkolenie bardzo ciekawe. Prowadzący bardzo przystępnie przedstawia zagadnienia.

4 marca 2021 |#
Szkolenie zorganizowane i prowadzone bardzo dobrze, zagadnienia tłumaczone dokładnie, dużo cennych informacji:)

4 marca 2021 |#
Witam. Zajęcia były prowadzone na luzie a jednak profesjonalnie. Duża wiedza prowadzącego i ujmująca osobowość. Pozdrawiam

4 marca 2021 |#
Zajęcia on-line bardzo fajne rozwiązanie dla osób spoza miast, w których na stale jesteście stacjonarnie ,jestem bardzo zadowolona ,dzięki wielkie.

4 marca 2021 |#
Świetny team prowadzicie. K. Sokalski oraz D. Mąkinia najlepsi. Nie widzę żadnych innych szkoleń, poradników prowadzonych w ten sposób.

4 marca 2021 |#
Bardzo dobrze i przystępnie poprowadzone warsztaty. Na taka ilość czasu bardzo dużo wiadomości, z którymi praca na programie stanie się łatwiejsza :))))

4 marca 2021 |#
Jestem bardzo zadowolona że był przewidziany czas na pytania ogólne od widzów:) Czekam na następne szkolenie

4 marca 2021 |#
Jestem zadowolona z warsztatów. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, czytelnie pokazane. Dobre jest to przy warsztatach online, że można w razie potrzeby coś zatrzymać, cofnąć, zapytać i działać dalej i ewentualnie obejrzeć w późniejszym czasie nagranie :)

4 marca 2021 |#
Każde kolejne warsztaty prowadzone przez Pana Kamila są lepsze i lepsze :)))))) każde inne i z każdych można wynieść wiele nowej wiedzy! Super oby tak dalej :) dziękuję !

4 marca 2021 |#
Bardzo podoba mi się forma warsztatów i szkoleń online. Chętnie będę uczestniczyć w innych spotkaniach tego typu

4 marca 2021 |#
Naprawdę super szkolenie ze sketchupa i v'raya- bardzo merytoryczne i ciekawe, dziękuję

4 marca 2021 |#
Bardzo fajne szkolenie, super robota. Cierpliwość i zaangażowanie na 100%!

4 marca 2021 |#
Profesjonalne nagłośnienie, widok, materiały i Pan prowadzący.

4 marca 2021 |#
Jestem bardzo zadowolona z warsztatów, dużo przydatnej wiedzy, dużo praktycznej wiedzy. Prowadzący - Pan Kamil w bardzo przystępny sposób przekazuje informacje. Fajnie, że jest możliwość zadawania pytań na czacie. Ogólnie jestem bardzo na TAK ;)

1 marca 2021 |#
Świetne szkolenie, dobrze, że Kamil prowadzi je dynamicznie, bo dzięki temu przekazuje więcej wiedzy, a zawsze można sobie odtworzyć i pauzować jeśli trzeba. Na pewno wkrótce zapisze się na któreś ze szkoleń dla zaawansowanych.

1 marca 2021 |#
Bardzo fajne szkolenie, super robota. Cierpliwość i zaangażowanie na 100%!

1 marca 2021 |#
Super szkolenie. Wiedza przekazana w czysty i zrozumiały sposób. Dowiedziałam się od Was więcej w 9 h niż na odbytym kursie (ok 60h). Cieszę się bardzo że miałam możliwość wziąć udział w tych warsztatach i wiem że następny kurs jeśli będę robić to tylko z Wami. Pozdrawiam

1 marca 2021 |#
Pan Kamil bardzo sprawnie przeprowadził szkolenie, zachęcił mnie do dalszej nauki poprzez Wasze warsztaty online. Bardzo mi się spodobało. Powtórzone zostały podstawy oraz przekazana została bardzo duża dawka wiedzy.

1 marca 2021 |#
Bardzo podobały mi się warsztaty i to ,że materiały były jeszcze później dostępne przez kilkanaście godzin.

1 marca 2021 |#
Szkolenie świetnie podane, Pan szkoleniowiec bardzo rzeczowy ale i sympatyczny, bardzo miło się słucha. Przez to, że widać osobę mówiącą na "żywo" zupełnie inaczej odbiera się informacje, chętnie skorzystam z kolejnych :) pozdrowienia dla Pana szkoleniowca :) :) :)

1 marca 2021 |#
Bardzo dużo nowej wiedzy. Warsztaty prowadzone profesjonalnie, z dbałością o każdy detal i przystępne przekazanie wiedzy. Forma online to dla mnie strzał w 10, bo mogłam na bieżąco wykonywać zadania, kiedy to potrzebne, zatrzymać video i skupić się na wykonaniu zadania. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję!

1 marca 2021 |#
Bardzo dziękuję za wiedzę, która była przekazana na szkoleniu. Pan Kamil był świetnym nauczycielem. Wiele wyniosłam z tego szkolenia i mam nadzieję, że jeszcze nie raz skorzystam z oferty szkoleń z Państwa platformy:) Szczerze poleciłam szkolenie, w którym brałam udział, grupie koleżanek zajmujących się projektowaniem:)

1 marca 2021 |#
Podziękowania dla prowadzącego, znakomity szkoleniowiec, ogromna wiedza, przystępność, humor, odpowiada na pytania z czatu niemal natychmiast, dziękuję za triki i podpowiedzi! Poproszę o więcej tutoriali z panem Dawidem!

1 marca 2021 |#
Szkolenie w 100% spełniło moje oczekiwania, pierwszy raz miałam do czynienia z V-Ray i przeszłam skutecznie całe warsztaty na przesłanych przez Państwa licencjach. Forma warsztatów online jest dla mnie dużo korzystniejsza niż szkolenia stacjonarne. Zawsze można filmik przewinąć i pozapisywać w notatkach istotne rzeczy. To jest naprawdę super i mam nadzieję, że jak pandemia minie to również ta forma warsztatów w formie online będzie prowadzona. Czekam na informację o warsztatach ze wstawiania sztucznych świateł w V-Ray. Chciałbym wziąć w nich udział.

1 marca 2021 |#
Szkolenie było bardzo dobrze przygotowane. Dominik to świetny prowadzący, z ogromną wiedzą w tematyce, któremu z pewnością nie "dolega klątwa wiedzy". Ja osobiście jestem bardzo zadowolona :-)

1 marca 2021 |#
Było rewelacyjnie a prowadzącemu przyznaję sketchup'owego oscara :-) !!!

1 marca 2021 |#
Świetnie przygotowane warsztaty wizualizacji! Super skrypt! W jasny sposób przekazana wiedza. Bardzo dobra robota!

1 marca 2021 |#
Jestem zachwycona warsztatami i sposobem przekazywania wiedzy przez prowadzących. SUPER!

1 marca 2021 |#
Jestem prawdziwie początkująca :) pierwszy raz brałam udział w webinarze dotyczącym Sketchup i jestem naprawdę bardzo zadowolona! Pan prowadzący mówi spokojnie, wyraźnie, wszystko dokładnie tłumaczy, dzięki czemu można wiele się nauczyć. Super jest też to, że materiał można sobie obejrzeć ponownie, cofnąć, jeszcze raz coś przeanalizować :) BOMBA! Bardzo dziękuję za dzielenie się wiedzą! Webinar zachęcił, a nie odstraszył :)