Przeskocz do treści
Opinie o ProGrupa Training Center

Opinie o ProGrupa Training Center

Kup szkolenie
Czytaj opinie

Poznaj opinie o naszym
Centrum Szkoleniowym i Egzaminacyjnym ProGrupa

5 / 5
15 czerwca 2021 |
Potrzebowałem usystematyzowania wiedzy i te warsztaty były bardzo pomocne. Pozdrawiam serdecznie!

5 / 5
15 czerwca 2021 |
Świetne warsztaty, mój poziom zaawansowania sketchupa oceniam na średniozaawansowany, a jednak nauczyłem się kilku nowych rzeczy :) co do Vraya 5, jestem początkujący, bo korzystam na codzień z 3.4, więc wyniosłem całkiem sporo z tych zajęć. W przyszłości zapewne kupie licencję na Vray 5, chaos cosmos robi robotę, przypomina trochę bibliotekę lumiona. Dziękuję za warsztaty. PS. co to za muzyka w waszym intro na początku filmików i w przerwach na kawę? Bardzo fajna :)

5 / 5
15 czerwca 2021 |
Jestem mega pozytywnie zaskoczona jakością warsztatów! Masa informacji, możliwość cofania filmików oraz dar zdolności prezentacji prowadzącego jako wielki plus. Z pewnością częściej będę sprawdzała Państwa stronę :)

5 / 5
15 czerwca 2021 |
To moje trzecie warsztaty z Kamilem i UWIELBIAM ten czas. Mnóstwo fajnych tipów, rzeczowo, konkretnie. Używam tych programów od lat, ale wciąż dowiaduję się czegoś nowego. A Kamil zawsze uśmiechnięty, wesoły i jestem zachwycona za każdym razem ;) Kamil, super radiowy głos, aż nie chce się kończyć słuchać ;))) pozdrawiam całą ekipę i czekam na więcej.

5 / 5
15 czerwca 2021 |
Podziękowania dla prowadzącego, znakomity szkoleniowiec, ogromna wiedza, przystępność, humor, odpowiada na pytania z czatu niemal natychmiast, dziękuję za triki i podpowiedzi! Poproszę o więcej tutoriali z panem Dawidem!

5 / 5
15 czerwca 2021 |
Szkolenie w 100% spełniło moje oczekiwania, pierwszy raz miałam do czynienia z V-Ray i przeszłam skutecznie całe warsztaty na przesłanych przez Państwa licencjach. Forma warsztatów online jest dla mnie dużo korzystniejsza niż szkolenia stacjonarne. Zawsze można filmik przewinąć i pozapisywać w notatkach istotne rzeczy. To jest naprawdę super i mam nadzieję, że jak pandemia minie to również ta forma warsztatów w formie online będzie prowadzona. Czekam na informację o warsztatach ze wstawiania sztucznych świateł w V-Ray. Chciałbym wziąć w nich udział.

4.9 / 5
15 czerwca 2021 |
Szkolenie było bardzo dobrze przygotowane. Dominik to świetny prowadzący, z ogromną wiedzą w tematyce, któremu z pewnością nie "dolega klątwa wiedzy". Ja osobiście jestem bardzo zadowolona :-)

5 / 5
15 czerwca 2021 |
Pragnę podziękować za udział, dobraliście idealnie lektora, widać, że jest doświadczony, merytorycznie przygotowany, a także że to lubi :) bardzo milo się go słucha i ta pasja wlewa się w zainteresowanych:) sama jestem pasjonatem Sketchup'a jeszcze raz dziękuję :) i czekam na kolejne Warsztaty z niecierpliwością!:):)

5 / 5
4 maja 2021 |
Dobre szkolenie i widać, że prowadzący sporo wie.

5 / 5
4 maja 2021 |
Super szkolenie, Kamil Sokalski - super profesjonalista! Szkolenia z nim to przyjemność!

5 / 5
4 maja 2021 |
Po warsztatach mam ochotę na więcej!

5 / 5
29 marca 2021 |
Warsztaty były super, bardzo dużo przydatnej wiedzy! na pewno jeszcze będę brała udział :D

5 / 5
29 marca 2021 |
Dzięki! Było bardzo fajnie, to już moje drugie warsztaty i jak zwykle czegoś nowego się dowiedziałam! Do zobaczenia!

4.9 / 5
18 marca 2021 |
Warsztaty MEEEGA fajnie prowadzone, Kamil dziękuję za tak szeroki i przystępnie wytłumaczony materiał.

5 / 5
18 marca 2021 |
Jesteście świetni. Szkoda, że tak późno weszłam w ten świat. Pozdrawiam.

5 / 5
18 marca 2021 |
Bardzo fajnie prowadzone zajęcia i zabawny prowadzący Pan Kamil :)

5 / 5
18 marca 2021 |
Szkolenie on-line bardzo mi się podobało. Myślę, że nawet bardziej niż "na żywo", bo mogłam na spokojnie pauzować film i robić u siebie na komputerze to samo, co p. Kamil albo robić notatki. Zakres i merytoryka również były bardzo ciekawe, chociaż w Sketchupie pracuję do kilku lat, pewnych funkcji nie znałam, można też było przemyśleć swoją metodykę pracy, jak ją bardziej zoptymalizować, usprawnić.

5 / 5
18 marca 2021 |
Szkolenie było bardzo ciekawe, wniosło kilka nowych elementów do modelowania, których wcześniej nie używałam.

5 / 5
18 marca 2021 |
Podziękowania dla prowadzącego, znakomity szkoleniowiec, ogromna wiedza, przystępność, humor, odpowiada na pytania z czatu niemal natychmiast, dziękuję za triki i podpowiedzi!

5 / 5
18 marca 2021 |
Bardzo ciekawe warsztaty, super prowadzący wyjaśniał wszystko krok po kroku.

4.9 / 5
18 marca 2021 |
Warsztaty bardzo dobrze prowadzone - przemyślane i usystematyzowane.

5 / 5
18 marca 2021 |
Prowadzący szkolenie był bardzo profesjonalny.

5 / 5
16 marca 2021 |
Dla osoby, która wcześniej przerobiła zaledwie kilka tutoriali itp. 1 dzień był dość prosty ale ciekawy, zwłaszcza sposoby na zaokrąglanie, podsumowanie podstawowej wiedzy, 2 dzień trudniejszy ale motywujący, 3 dzień bardzo trudny zwłaszcza jeżeli chodzi o ustawianie świateł, sposoby oświetlenia, poziom wejścia w szczegóły danego światła. Dziękuję za szkolenie, śledzę Wasze tutoriale, może dla mnie są czasem na wyższym poziomie ale ciekawie przedstawione, przede wszystkim nie nudzą i 3 godziny mija aż za szybko. Pozdrawiam

5 / 5
16 marca 2021 |
Szkolenie było super :)

5 / 5
16 marca 2021 |
Wzorcowe warsztaty.

5 / 5
16 marca 2021 |
Bardzo fajnie prowadzone wykłady. Dokładnie i szczegółowo. Brawa!

5 / 5
16 marca 2021 |
Bardzo sympatyczni prowadzący.

4.9 / 5
16 marca 2021 |
Formuła warsztatów bardzo interesująca, rzeczowa i praktyczna.

5 / 5
16 marca 2021 |
Wszystko super, czekam na dalszy rozwój wydarzeń ;) dziękuję i pozdrawiam!

5 / 5
16 marca 2021 |
Szkolenie bardzo ciekawe. Prowadzący bardzo przystępnie przedstawia zagadnienia.

5 / 5
4 marca 2021 |
Szkolenie zorganizowane i prowadzone bardzo dobrze, zagadnienia tłumaczone dokładnie, dużo cennych informacji:)

5 / 5
4 marca 2021 |
Witam. Zajęcia były prowadzone na luzie a jednak profesjonalnie. Duża wiedza prowadzącego i ujmująca osobowość. Pozdrawiam

5 / 5
4 marca 2021 |
Zajęcia on-line bardzo fajne rozwiązanie dla osób spoza miast, w których na stale jesteście stacjonarnie ,jestem bardzo zadowolona ,dzięki wielkie.

5 / 5
4 marca 2021 |
Świetny team prowadzicie. K. Sokalski oraz D. Mąkinia najlepsi. Nie widzę żadnych innych szkoleń, poradników prowadzonych w ten sposób.

4.9 / 5
4 marca 2021 |
Bardzo dobrze i przystępnie poprowadzone warsztaty. Na taka ilość czasu bardzo dużo wiadomości, z którymi praca na programie stanie się łatwiejsza :))))

5 / 5
4 marca 2021 |
Jestem bardzo zadowolona że był przewidziany czas na pytania ogólne od widzów:) Czekam na następne szkolenie

5 / 5
4 marca 2021 |
Jestem zadowolona z warsztatów. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, czytelnie pokazane. Dobre jest to przy warsztatach online, że można w razie potrzeby coś zatrzymać, cofnąć, zapytać i działać dalej i ewentualnie obejrzeć w późniejszym czasie nagranie :)

5 / 5
4 marca 2021 |
Każde kolejne warsztaty prowadzone przez Pana Kamila są lepsze i lepsze :)))))) każde inne i z każdych można wynieść wiele nowej wiedzy! Super oby tak dalej :) dziękuję !

5 / 5
4 marca 2021 |
Bardzo podoba mi się forma warsztatów i szkoleń online. Chętnie będę uczestniczyć w innych spotkaniach tego typu

5 / 5
4 marca 2021 |
Naprawdę super szkolenie ze sketchupa i v'raya- bardzo merytoryczne i ciekawe, dziękuję

5 / 5
4 marca 2021 |
Bardzo fajne szkolenie, super robota. Cierpliwość i zaangażowanie na 100%!

4.9 / 5
4 marca 2021 |
Profesjonalne nagłośnienie, widok, materiały i Pan prowadzący.

5 / 5
4 marca 2021 |
Jestem bardzo zadowolona z warsztatów, dużo przydatnej wiedzy, dużo praktycznej wiedzy. Prowadzący - Pan Kamil w bardzo przystępny sposób przekazuje informacje. Fajnie, że jest możliwość zadawania pytań na czacie. Ogólnie jestem bardzo na TAK ;)

5 / 5
1 marca 2021 |
Świetne szkolenie, dobrze, że Kamil prowadzi je dynamicznie, bo dzięki temu przekazuje więcej wiedzy, a zawsze można sobie odtworzyć i pauzować jeśli trzeba. Na pewno wkrótce zapisze się na któreś ze szkoleń dla zaawansowanych.

5 / 5
1 marca 2021 |
Bardzo fajne szkolenie, super robota. Cierpliwość i zaangażowanie na 100%!

5 / 5
1 marca 2021 |
Super szkolenie. Wiedza przekazana w czysty i zrozumiały sposób. Dowiedziałam się od Was więcej w 9 h niż na odbytym kursie (ok 60h). Cieszę się bardzo że miałam możliwość wziąć udział w tych warsztatach i wiem że następny kurs jeśli będę robić to tylko z Wami. Pozdrawiam

5 / 5
1 marca 2021 |
Pan Kamil bardzo sprawnie przeprowadził szkolenie, zachęcił mnie do dalszej nauki poprzez Wasze warsztaty online. Bardzo mi się spodobało. Powtórzone zostały podstawy oraz przekazana została bardzo duża dawka wiedzy.

5 / 5
1 marca 2021 |
Bardzo podobały mi się warsztaty i to ,że materiały były jeszcze później dostępne przez kilkanaście godzin.

4.9 / 5
1 marca 2021 |
Szkolenie świetnie podane, Pan szkoleniowiec bardzo rzeczowy ale i sympatyczny, bardzo miło się słucha. Przez to, że widać osobę mówiącą na "żywo" zupełnie inaczej odbiera się informacje, chętnie skorzystam z kolejnych :) pozdrowienia dla Pana szkoleniowca :) :) :)

5 / 5
1 marca 2021 |
Bardzo dużo nowej wiedzy. Warsztaty prowadzone profesjonalnie, z dbałością o każdy detal i przystępne przekazanie wiedzy. Forma online to dla mnie strzał w 10, bo mogłam na bieżąco wykonywać zadania, kiedy to potrzebne, zatrzymać video i skupić się na wykonaniu zadania. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję!