Przeskocz do treści

Opinie o ProGrupa Training Center

Kup szkolenie
Czytaj opinie

Poznaj opinie o naszym
Centrum Szkoleniowym i Egzaminacyjnym ProGrupa

Santiko
Warsztaty Wizualizacji
23 lutego 2021 |#
Wspaniałe warsztaty, dziękuję Kamilowi !!!

In Design Home
Warsztaty Wizualizacji
23 lutego 2021 |#
Warsztat on-line sprawdza sie w 100%! Macie najlepszych prowadzących! :)

Studio Karton
Warsztaty Wizualizacji
23 lutego 2021 |#
Przesympatyczny i profesjonalny prowadzący!

4 marca 2021 |#
Szkolenie zorganizowane i prowadzone bardzo dobrze, zagadnienia tłumaczone dokładnie, dużo cennych informacji:)

4 marca 2021 |#
Witam. Zajęcia były prowadzone na luzie a jednak profesjonalnie. Duża wiedza prowadzącego i ujmująca osobowość. Pozdrawiam

4 marca 2021 |#
Zajęcia on-line bardzo fajne rozwiązanie dla osób spoza miast, w których na stale jesteście stacjonarnie ,jestem bardzo zadowolona ,dzięki wielkie.

4 marca 2021 |#
Świetny team prowadzicie. K. Sokalski oraz D. Mąkinia najlepsi. Nie widzę żadnych innych szkoleń, poradników prowadzonych w ten sposób.

4 marca 2021 |#
Bardzo dobrze i przystępnie poprowadzone warsztaty. Na taka ilość czasu bardzo dużo wiadomości, z którymi praca na programie stanie się łatwiejsza :))))

4 marca 2021 |#
Jestem bardzo zadowolona że był przewidziany czas na pytania ogólne od widzów:) Czekam na następne szkolenie

4 marca 2021 |#
Jestem zadowolona z warsztatów. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, czytelnie pokazane. Dobre jest to przy warsztatach online, że można w razie potrzeby coś zatrzymać, cofnąć, zapytać i działać dalej i ewentualnie obejrzeć w późniejszym czasie nagranie :)

4 marca 2021 |#
Każde kolejne warsztaty prowadzone przez Pana Kamila są lepsze i lepsze :)))))) każde inne i z każdych można wynieść wiele nowej wiedzy! Super oby tak dalej :) dziękuję !

4 marca 2021 |#
Bardzo doceniam promocję produktów sponsorów, kilka produktów na pewno będziemy oferować naszym klientom ... chciałbym pracować tak szybko jak Kamil Sokalski :-) ... dziękuję

4 marca 2021 |#
Bardzo podoba mi się forma warsztatów i szkoleń online. Chętnie będę uczestniczyć w innych spotkaniach tego typu

4 marca 2021 |#
Naprawdę super szkolenie ze sketchupa i v'raya- bardzo merytoryczne i ciekawe, dziękuję

4 marca 2021 |#
Bardzo fajne szkolenie, super robota. Cierpliwość i zaangażowanie na 100%!

4 marca 2021 |#
Profesjonalne nagłośnienie, widok, materiały i Pan prowadzący.

4 marca 2021 |#
Jestem bardzo zadowolona z warsztatów, dużo przydatnej wiedzy, dużo praktycznej wiedzy. Prowadzący - Pan Kamil w bardzo przystępny sposób przekazuje informacje. Fajnie, że jest możliwość zadawania pytań na czacie. Ogólnie jestem bardzo na TAK ;)

1 marca 2021 |#
Świetne szkolenie, dobrze, że Kamil prowadzi je dynamicznie, bo dzięki temu przekazuje więcej wiedzy, a zawsze można sobie odtworzyć i pauzować jeśli trzeba. Na pewno wkrótce zapisze się na któreś ze szkoleń dla zaawansowanych.

1 marca 2021 |#
Bardzo fajne szkolenie, super robota. Cierpliwość i zaangażowanie na 100%!

1 marca 2021 |#
Super szkolenie. Wiedza przekazana w czysty i zrozumiały sposób. Dowiedziałam się od Was więcej w 9 h niż na odbytym kursie (ok 60h). Cieszę się bardzo że miałam możliwość wziąć udział w tych warsztatach i wiem że następny kurs jeśli będę robić to tylko z Wami. Pozdrawiam

1 marca 2021 |#
Pan Kamil bardzo sprawnie przeprowadził szkolenie, zachęcił mnie do dalszej nauki poprzez Wasze warsztaty online. Bardzo mi się spodobało. Powtórzone zostały podstawy oraz przekazana została bardzo duża dawka wiedzy.

1 marca 2021 |#
Bardzo podobały mi się warsztaty i to ,że materiały były jeszcze później dostępne przez kilkanaście godzin.

1 marca 2021 |#
Szkolenie świetnie podane, Pan szkoleniowiec bardzo rzeczowy ale i sympatyczny, bardzo miło się słucha. Przez to, że widać osobę mówiącą na "żywo" zupełnie inaczej odbiera się informacje, chętnie skorzystam z kolejnych :) pozdrowienia dla Pana szkoleniowca :) :) :)

1 marca 2021 |#
Bardzo dużo nowej wiedzy. Warsztaty prowadzone profesjonalnie, z dbałością o każdy detal i przystępne przekazanie wiedzy. Forma online to dla mnie strzał w 10, bo mogłam na bieżąco wykonywać zadania, kiedy to potrzebne, zatrzymać video i skupić się na wykonaniu zadania. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję!

1 marca 2021 |#
Bardzo dziękuję za wiedzę, która była przekazana na szkoleniu. Pan Kamil był świetnym nauczycielem. Wiele wyniosłam z tego szkolenia i mam nadzieję, że jeszcze nie raz skorzystam z oferty szkoleń z Państwa platformy:) Szczerze poleciłam szkolenie, w którym brałam udział, grupie koleżanek zajmujących się projektowaniem:)

1 marca 2021 |#
Podziękowania dla prowadzącego, znakomity szkoleniowiec, ogromna wiedza, przystępność, humor, odpowiada na pytania z czatu niemal natychmiast, dziękuję za triki i podpowiedzi! Poproszę o więcej tutoriali z panem Dawidem!

1 marca 2021 |#
Szkolenie w 100% spełniło moje oczekiwania, pierwszy raz miałam do czynienia z V-Ray i przeszłam skutecznie całe warsztaty na przesłanych przez Państwa licencjach. Forma warsztatów online jest dla mnie dużo korzystniejsza niż szkolenia stacjonarne. Zawsze można filmik przewinąć i pozapisywać w notatkach istotne rzeczy. To jest naprawdę super i mam nadzieję, że jak pandemia minie to również ta forma warsztatów w formie online będzie prowadzona. Czekam na informację o warsztatach ze wstawiania sztucznych świateł w V-Ray. Chciałbym wziąć w nich udział.

1 marca 2021 |#
Szkolenie było bardzo dobrze przygotowane. Dominik to świetny prowadzący, z ogromną wiedzą w tematyce, któremu z pewnością nie "dolega klątwa wiedzy". Ja osobiście jestem bardzo zadowolona :-)

1 marca 2021 |#
Było rewelacyjnie a prowadzącemu przyznaję sketchup'owego oscara :-) !!!

1 marca 2021 |#
Świetnie przygotowane warsztaty wizualizacji! Super skrypt! W jasny sposób przekazana wiedza. Bardzo dobra robota!

1 marca 2021 |#
Jestem zachwycona warsztatami i sposobem przekazywania wiedzy przez prowadzących. SUPER!

1 marca 2021 |#
Jestem prawdziwie początkująca :) pierwszy raz brałam udział w webinarze dotyczącym Sketchup i jestem naprawdę bardzo zadowolona! Pan prowadzący mówi spokojnie, wyraźnie, wszystko dokładnie tłumaczy, dzięki czemu można wiele się nauczyć. Super jest też to, że materiał można sobie obejrzeć ponownie, cofnąć, jeszcze raz coś przeanalizować :) BOMBA! Bardzo dziękuję za dzielenie się wiedzą! Webinar zachęcił, a nie odstraszył :)

1 marca 2021 |#
Więcej takich webinar on-line warsztatów.

26 lutego 2021 |#
Doskonałe warsztaty. Jestem już zaawansowanym użytkownikiem, a i tak znalazłam ciekawe dla mnie informacje. Proszę o więcej takich materiałów, chętnie mocno zaawansowanych.

26 lutego 2021 |#
Pragnę podziękować za udział, dobraliście idealnie lektora, widać, że jest doświadczony, merytorycznie przygotowany, a także że to lubi :) bardzo milo się go slucha i ta pasja wlewa się w zainteresowanych:) sama jestem pasjonatem Sketchupa jeszcze raz dziękuję :) i czekam na kolejne Warsztaty z niecierpliwością!:):)

26 lutego 2021 |#
Brak uwag. Szkolenie bardzo mi się podobało. Dowiedziałam się wielu przydatnych informacji. Czekam na kolejne. Dziękuję i pozdrawiam!

26 lutego 2021 |#
Pan Sokalski super prowadzi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu!

26 lutego 2021 |#
Szkolenie bardzo merytoryczne, w punkt trafiło w moje oczekiwania. Super prowadzący i materiały. Bez tracenia czasu, do sedna. Oby więcej takich szkoleń online!

26 lutego 2021 |#
Kamil jest znakomitym prowadzącym, z kursu na kurs coraz bardziej się rozkręca. Czekam na więcej! (Jak również na kursy z Dawidem!)

26 lutego 2021 |#
Uwag brak :-) Świetnie przygotowany prowadzący. Ogrom wiedzy. Świetne warsztaty. Gratuluję :-)

26 lutego 2021 |#
Wspaniałe warsztaty, dziękuję Kamilowi !!!

26 lutego 2021 |#
Szkolenie na bardzo wysokim poziomie, bardzo dziękuję za wspólny czas.

26 lutego 2021 |#
Przekazany został ogrom przydatnej wiedzy przy tworzeniu wizualizacji na najnowszej wersji.

26 lutego 2021 |#
Było super chętnie zapisze się na następne zajęcia!

26 lutego 2021 |#
Warsztat on-line sprawdza sie w 100%! Macie najlepszych prowadzących! :)

31 lipca 2019 |#
Szkolenie ze SketchUp spełniło nasze oczekiwania, polecamy.

31 lipca 2019 |#
Wrażenia po szkoleniu doskonałe. Samo prowadzenie szkolenia bardzo profesjonalne i bogate w dobre praktyki, co jest rzadkością. Zajmowałam się 15 lat usługami szkoleniowymi i muszę powiedzieć, ze profesjonalizm tak młodego człowieka jak Pan Dawid jest ważną wartością dodaną. Zarówno merytorycznie i dydaktycznie. Świetny był i w miękkich umiejętnościach budowania dobrej atmosfery szkolenia, sposobie przekazywania trudnej wiedzy w sposób bardzo przejrzysty i dynamiczny. Fakt, ze w tym wszystkim widać było pasję trenera - nie był bez znaczenia.

31 lipca 2019 |#
Ogromnie dziękuję za pomoc w usystematyzowaniu mojej wiedzy z V-Ray, całość szkolenia bardzo profesjonalna, widać że trener jest pasjonatem. Polecam!

31 lipca 2019 |#
Robicie niesamowicie dobrą robotę. Poziom cierpliwości trenera jest nie do opisania, za to wielki szacunek. Dziękuję za wspaniałą przygodę.